Pathena spelers op het NK E

Op het afgelopen NK E te Waalwijk zijn er een aantal van onze Pathena spelers actief geweest en hebben ook nog mooie prestaties behaald. Vanuit onze morgengroep speelden Quinten, Sebastiaan, Tommy, Kevin en Ivan mee bij de jeugd en Eva bij de meisjes.

Quinten speelde een fantastisch toernooi en speelde aan de topborden. Uiteindelijk werd hij 4e van Nederland tussen de toppers in die klasse. Een hele mooie prestatie, als je 6,5 uit 9 haalt.  Ook de andere Pathena deelnemers scoorden goed. Sebastiaan en Tommy deden het niet veel slechter en werden 12e en 13e van Nederland met 5,5 punt, terwijl Lucas keurig 15e werd met 5 punten. Ivan haalde uiteindelijk 4 punten, maar had ook nog een hogere TPR dan zijn eigen rating.

Eva kon haar titel van vorig jaar net niet prolongeren, maar werd uiteindelijk keurig 3e van Nederland en ook dat is een prestatie om trots op te zijn.

Binnenkort zijn ook de andere NK’s voor de D en de C en ook daar doen weer veel Pathena deelnemers mee. Wordt dus vervolgd.

You may also like...