SV Krimpen 1 vs HWP Sas van Gent 3 – powered by Pathena

Op 12 april zijn penningmeester Thao Nguyen en secretaris Tu Tran de IJssel overgestoken om in het Facet te Krimpen aan den IJssel de partij digitaal te verslaan tussen SV Krimpen 1 tegen HWP Sas van Gent 3. Gewapend met 8 (+1 reserve) DGT live borden en 10 XL klokken, bedrading en plakband gingen ze op pad. Nadat de partijen zijn begonnen werd ook het projectiescherm en beamer aangesloten en kon het publiek genieten van een groot scherm waarop 8 borden tegelijkertijd kon worden gevolgd vanuit de kantine van het Facet.
Het was een succesvolle dag, waarop de apparatuur nogmaals werd getest ter voorbereiding op het Pathena Nederlandse Kampioenschap Jeugdschaken 2014 te Rotterdam.

De partijen van alle 8 liveborden kun je naspelen of downloaden via deze pagina.

Hieronder een aantal foto’s van deze schaakmiddag.

 

 

You may also like...