Pathena Young Talents – Deelnemerslijst en indeling

Het is bijna zover. Op 15 januari komt Tata Steel Chess naar Rotterdam. De Grootmeesters gaan hun 5e ronde spelen, maar ook Pathena zit niet stil. In de hal gaat een mooi snelschaaktoernooi plaatsvinden met de jonge talenten uit de regio.

Niet alleen spelers uit het Meesterklasse team van Pathena Rotterdam, maar ook de vele Nederlandse Kampioenen die d RSB regio rijk is doen mee. Als aanvulling enkele meisjes die op het EK hebben gespeeld en talenten van het Pathena toernooi. Een mooi gezelschap van de sterkste talenten uit de regio.

Deelnemers:

Robby Kevlishvili
Alik Tikranian
Anna Maja Kazarian
Marijn den Hartog
Liam Vrolijk
Andrew Mensing
Kevin Nguyen
Jorik Klein
Arne Pols
Bart Dubbeldam
Lucas Nguyen
Pascalle Monteny
Lorena Kalkman
Ting Ting Lu

Wij hebben inmiddels ook de indeling gemaakt: deze staat hier: Pathena Young Talents 2015 – Ronde indeling

You may also like...