Doe mee en schrijf je in bij de Pathena Academy.

Pathena heeft een aantal mooie activiteiten en een belangrijke daarin is onze Pathena Academy.  Ook het komend seizoen gaat onze Academy weer verder.  Niet alleen met stertrainingen, maar ook met toernooibegeleiding en andere activiteiten.  Daarover na de zomer meer.

 

Nu starten we met de inschrijving voor de stertrainingen voor het komend jaar.  Op diverse locaties en diverse tijdstippen door de week worden er groepslessen gegeven door ons trainerscorps. Vanaf 1 ster tot 5 sterren, Pathena gaat deze lessen het komend seizoen ook weer aanbieden.  Met trainers als o.a. Dimitri Reinderman, Anne Haast, Dolf Meijer en Harold van Dijk proberen we komend seizoen nog meer aan te bieden voor ieder jeugdschaker op zijn of haar niveau.

 

De komende week zal alle info verschijnen op home.pathena.nl en academy.pathena.nl.  Voor meer informatie:  academy@pathena.nl

 

Geef je schaaktalent een boost en kom trainen bij de Pathena Academy

You may also like...