Pathena Academy: Seizoen 2017 / 2018 weer van start!

Pathena Academy organiseert ook in het seizoen 2017-2018 weer stertrainingen voor jeugdige (talent)schakers.

De trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers, meestal dezelfde als de afgelopen jaren. Er zijn trainingen op alle sterniveau1 t/m 4 en er is een training op uitnodiging voor de 5* jeugdschaker

In totaal gaat het om trainingen, die op woensdagmiddag, vrijdagavond, of zondag worden gegeven in Rotterdam, Sliedrecht, Spijkenisse  of omgeving. De trainingen zullen starten vanaf oktober a.s.

Voor een aantal groepen is nog nieuwe aanmelding mogelijk, de schakers die vorig jaar hebben meegedaan zullen zeer binnenkort een uitnodiging krijgen voor deelname.

We hopen op een goed trainingsseizoen.  In de bijlage staan alle trainingsgroepen met alle data.  Inschrijven voor de Pathena Academy kan via Aanmeldformulier Pathena Academy of academy@pathena.nl

Pathena wil meer doen dan alleen training aanbieden. We streven ernaar om een aantrekkelijk aanbod te bieden van toernooien, begeleiding, en trainingen, waardoor talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen.  Zie home.pathena.nl voor meer info.

Voor een overzicht van alle groepen, trainers, locaties en data: Pathena Academy 2017 : 2018 V2

You may also like...