De Loting is gedaan!

Op zaterdag 24 maart werd in Sliedrecht het Alblasserwaardtoernooi gehouden met in de kroongroep van de jeugd maar liefst 8 Pathena deelnemers. Een mooi moment dus ook daar met de deelnemers ook de loting van het Pathena toernooi te verrichten.  Tegelijk konden natuurlijk de krachten van de deelnemers een beetje worden gemeten. Natuurlijk was het speeltempo heel anders dan bij Pathena (15 minuten pppp) maar toch. Kevin Nguyen was deze dag de sterkste en deelde misschien zo wel een eerste tik uit. Maar goed…. Vanaf 21 april gaan we het echt meemaken. Bij deze loting werd gelijk de indeling voor de 2 ronden op 21 april bekend gemaakt. Deze is:

Ronde 1: Ricky Schaap Adrian Mensing
Vincent Martens Lola den Dunnen
Liam Vrolijk Arne Pols
Wang Yang Kevin Nguyen
Jorik Klein Marijn den Hartog
Bart Dubbeldam Andrew Mensing
 
Ronde 2: Jorik Klein Liam Vrolijk
Wang Yang Ricky Schaap
Kevin Nguyen Andrew Mensing
Lola den Dunnen Bart Dubbeldam
Marijn den Hartog Adrian Mensing
Arne Pols Vincent Martens

Zo hebben de deelnemers een paar weken om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijden. Door de loting van zaterdag zijn ook de andere ronden duidelijk geworden. Deze zullen later deze week op de site geplaatst worden.

Hieronder een impressie van deze loting.

You may also like...