Uitstekende eerste dag voor Pathena in Parijs

PARIJS – De eerste dag van het team Pathena Rotterdam is uitstekend verlopen.  Onder leiding van coaches Harold van Dijk en Rick Lahaye werden beide wedstrijden gewonnen.

In de ochtendronde speelde het team van Pathena Rotterdam tegen Engeland.  Een sterk opgekomen team wat ook een kanshebber voor de titel is.  Maar ons team wist al snel met overwinningen van Ansh en Dana  een mooie voorsprong op te bouwen en zo de wedstrijd te winnen

 

In de middagronde opnieuw een sterke tegenstander.  Deze keer het Russische team uit Moermansk.  Opnieuw een stevige tegenstander, alhoewel ze in de ochtendronde dik verloren van Parijs 1.  Opnieuw 2 snelle overwinningen van Dana en William die zorgden voor een snelle voorsprong.  Ook deze wedstrijd werd gewonnen en zo nestelt Pathena zich samen met het Parijse team aan kop

 

Zaterdagmorgen wacht het invalteam Parijs 2.  Die zijn maar met 8 personen opgekomen, zodat Dana en Luuk een vrije ochtend hebben.  Het team staat wel gelijk met 2-0 voor

You may also like...