Nog een paar dagen….

Nog een paar dagen tot het begin van het toernooi. Een paar praktische punten.

Locatie

Inmiddels staat alle informatie voor wat betreft de locatie op de website, wellicht heb je het al gezien. In hartje Rotterdam hebben we een mooie speellocatie van een sponsor gekregen, namelijk Medisch Centrum Blakeburg. Het adres is Blaak 24 in Rotterdam. Alle informatie staat verder op de site. Omdat de locatie in hartje Rotterdam is, kun je het beste gebruik maken van de P+R faciliteit van Kralingse Zoom of Capelse Brug en dan met de metro naar station Blaak te reizen.

Aanvang:
De eerste ronde begint om 13:00 en de tweede ronde staat gepland om 15:30, maar dat kan iets later worden als de partijen van de eerste ronde uitlopen. De eerste dag hopen we dat je om 12:30 aanwezig kunt zijn. Dan hebben we namelijk nog de opening en het verrichten van de eerste zet.

Eerste 2 ronden:

Ronde 1: Ricky Schaap Adrian Mensing
Vincent Martens Lola den Dunnen
Liam Vrolijk Arne Pols
Wang Yang Kevin Nguyen
Jorik Klein Marijn den Hartog
Bart Dubbeldam Andrew Mensing
Ronde 2: Jorik Klein Liam Vrolijk
Wang Yang Ricky Schaap
Kevin Nguyen Andrew Mensing
Lola den Dunnen Bart Dubbeldam
Marijn den Hartog Adrian Mensing
Arne Pols Vincent Martens

Het speeltempo is 1 uur per persoon per partij, waarbij er per zet 5 seconden bijkomen.
Je krijgt notatiepapier van de organisatie. Na afloop van de partij kun je je notatieformulier laten inscannen, zodat wij alle partijen kunnen invoeren. Die komen dan voor alle deelnemers digitaal beschikbaar. Is je partij afgelopen, kun je daarna in een aparte ruimte analyseren en laten analyseren. Enkele mooie partijen zullen in de weken daarna worden geanalyseerd door enkele analisten. Deze analyses worden ook op de Pathena site neergezet. Enkele analisten zijn: Martin Martens, Julian van Overdam en Tom van Bokhoven (zijn analyses komen ook te staan op de bekende Drechtsteden schaakwebsite www.tomsschaakboeken.nl). Daarnaast zullen wij middels wedstrijdverslagen ook diverse schaakwebsites berichten.

Live:

Tijdens wedstrijddagen maken wij gebruik van diverse middelen om thuisblijvers en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden. Allereerst zullen we gedurende de ronden via twitter zorgen voor de laatste updates, uitslagen e.d. Via http://twitter.com/#!/PathenaSchaak kan men ons volgen, maar ook op de website komen de laatste twitterberichten steeds binnen. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een live bord, waarbij we iedereen ook een keer aan een live bord willen laten spelen. Dus ook te volgen. Daarnaast zijn we bezig om te kijken of we ook op andere manieren thuisblijvers kunnen laten meegenieten van de (live)partijen. Uiteraard proberen we ook onze website www.pathena.nl zo actueel mogelijk te houden en zo snel mogelijk bij te werken.

You may also like...