Pathena deelnemers spelen op NK C

Zoals we al eerder schreven zullen er de komende tijd veel Pathena deelnemers actief zijn op Nederlandse Kampioenschappen. De eerste was pas geleden Liam Vrolijk die een mooie prestatie op het NK E haalde. Op het NK C wat op zaterdag 28 april van start ging spelen 3 Pathena spelers mee. Lola den Dunnen speelt in het meisjestoernooi van de C categorie mee en laat zien dat ze uitstekend in vorm is door de eerste 2 partijen te winnen. De eerste ronde werd zelfs gewonnen van een 1900 speelster!

Bij het jeugdtoernooi spelen Wang Yang en Ricky Schaap mee. Beide spelers verloren hun eerste rondepartij (Wang tegen vriend Robin). In de tweede ronde kreeg Ricky zijn punt cadeau (tegenstander zal niet op zondag spelen) en Wang kon nog niet winnen.
De punten zullen ook hier wel gaan komen. Het toernooi is de komende dagen live te volgen via nkjeugd.schaakbond.nl.

You may also like...