Pathena deelnemers spelen goed op NK C

Lola den Dunnen heeft bij de meisjes een uitstekend toernooi gespeeld. Met 5 uit 5 kam ze enorm goed uit de startblokken, inclusief mooie overwinningen op Maaike Keetman en Cheryl Looyer. Helaas ging het in de laatste ronden wat minder goed. Tot op de laatste dag deed ze mee om de eindoverwinning, maar de zenuwen werden haar wellicht iets teveel. Uiteindelijk speelde ze met 6 punten uit 9 wedstrijden nog barragepartijen om een plek op het EK, maar de vermoeidheid speelde een rol. Maar Lola mag het volgend jaar in de C groep nog eens proberen, dus wie weet…

Ricky en Wang speelden mee bij de C jeugd en moesten in de laatste ronde zelfs tegen elkaar. Wang had een wat mindere start, maar herstelde zich goed, verloor alleen van Ricky in de laatste ronde en eindigde op 3,5 punt. Door de overwinning van Ricky op Wang eindigde Ricky zelfs op 4,5 punt. Een uitstekende prestatie wetende dat ook hij (evenals Wang) het volgend jaar nog een keer in de C groep kan laten zien.

Mooie prestaties dus voor het drietal, die tevreden kunnen terugkijken op het toernooi.

You may also like...