Nieuwe update

Hallo allen,

Bijna is het weer zover. Dag 2 van het Pathena Toernooi. Op zaterdag 9 juni vinden er weer 2 ronden plaats in onze speellocatie in Rotterdam. We hopen dat jullie er allemaal weer zin in hebben. Na alle NK wedstrijden (NK E, NK C, NK D en NK Schoolschaak) met de nodige successen gaan we weer lekker schaken in Rotterdam.

Tijdstip
Ook op 9 juni speelt het Nederlands Elftal de eerste wedstrijd op het EK. Van enkele kanten is de vraag gekomen of wij daar rekening mee konden houden. Daarom hebben wij het voorstel om deze dag iets eerder te beginnen, namelijk om 12:00. Als we dan de eerste partij kunnen beginnen (dus dan uiterlijk om 11:45 aanwezig) en we kunnen rond half 3 / kwart voor 3 met de tweede ronde beginnen, is het voor een ieder mogelijk om op tijd (en zelfs nog in het oranje) de wedstrijd te volgen. Wij hopen dat niemand hier problemen mee heeft, anders horen we graag.

Partijen
De partijen van de eerste 2 ronden zijn inmiddels in PGN formaat gezet. Binnenkort zullen deze via een beveiligd deel van de site ter beschikking komen. Ook de partijen van de andere ronden zullen straks digitaal ter beschikking komen. 1 vraag echter: probeer duidelijk te noteren, zodat het voor ons des te makkelijker is om de partijen in te voeren. Misschien moeten we ook een schoonheidsprijs invoeren 😉

Analyses
Ook de eerste analyses zullen binnenkort op de site verschijnen. Martin Martens heeft al wat analysewerk verricht en ook anderen zullen dit gaan doen.

Drinken / Versnaperingen
De familie Schaap heeft de vorige keer aangeboden om voor frisdrank en wat versnaperingen te zorgen en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

NK Schoolschaak
Zowel Kevin als Arne doen mee met het NK schoolschaak en hebben zich geplaatst voor de volgende ronde. Deze is op 2 juni en de sterkste 6 scholen spelen de finale op 9 juni. We zullen even volgende week moeten afwachten en dan bepalen of er wedstrijden moeten worden ingehaald.

Volgende week een nieuwe update.

Met vriendelijke groet,

Marcel Klein en Thao Nguyen

You may also like...